Instructeur

DrumbeatZ

Rodney van Leusden

Rodney van Leusden (1976) is geboren en getogen in Brunssum. Samen met zijn vrouw Merle, zonen Jop en Daan (en dochter op komst) woont hij nog steeds met heel veel plezier in zijn geboortedorp.

Na wat omzwervingen op blaasinstrumenten, werd hij op 11-jarige leeftijd lid van de drumband van Fanfare St. Barbara, waar hij letterlijk de eerste stappen zette als tambour. In de loop der jaren kwamen daar meerdere verenigingen in het zuiden bij. Hij volgde lessen bij Paul Franken en Henk Mennens, waarbij hij zich ook meer en meer toelegde op ensembleleiding. Sinds 2007 is hij instructeur van de drumband van Fanfare St. Joseph Heerlerheide en geeft hij les aan beginnende slagwerkers bij meerdere verenigingen. Leeftijd maakt hierbij niet uit – met Rodneys enthousiasme weet hij iedereen te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen op muzikaal gebied.

Sinds juni 2018 is Rodney instructeur bij DrumbeatZ in Tegelen.

DrumbeatZ G-Groep

Luuk Faessen

Is geboren in Tegelen en in 2004 werd hij lid van Harmonie Sempre Avanti in Tegelen. Luuk wist het meteen en slagwerk was zijn ding. Hij ontwikkelde zich als een allround slagwerker binnen de drumband en het harmonieorkest. Of het nu de kleine trom, het drumstel of een stel pauken is Luuk weet de juiste klanken uit al deze instrumenten te halen. Naast de muziek is Luuk sociaal agogisch werker in Koningslust. Zijn beroep en zijn passie voor het slagwerk vormen samen een perfecte combinatie om samen met de G-Groep er een fijne muziekavond van te maken.

Momenteel is Luuk op de volgende fronten actief in het Slagwerk:

  • 2015 t/m heden
    • Slagwerker en medeoprichter slagwerkgroep DrumbeatZ
  • 2012 t/m heden
    • Slagwerker bij Joeks kapel Tegels Blood
  • 2004 t/m 2016
    • Slagwerker bij Harmonie Sempre Avanti