Optredens

De optredens van DrumbeatZ willen we graag verdelen in categorieën.

Straat optredens:
DrumbeatZ verzorgen voor diverse verenigingen het slagwerk tijdens straatoptredens. Verenigingen die naar tevredenheid gebruik maakten van onze diensten zijn o.a. Harmonie Sempre Avanti Tegelen, Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Tegelen, Harmonie Kunst na Arbeid Belfeld en Harmonie St. Caecilia Blerick. DrumbeatZ is ook de vaste begeleider van Schutterij St.Anthonius Tegelen. Samen met de schutterij lopen zij diverse optochten met als hoogtepunt het Oud Limburgs Schuttersfeest.

Concert optredens:
DrumbeatZ is ook graag onderdeel van een concert, want ook concertwerken staan bij DrumbeatZ op de lessenaar. DrumbeatZ streeft erna een verassend programma te bieden dat slagwerk toegankelijk maakt voor een breed publiek! U mag beoordelen of wij dit streven kunnen waarmaken.

Samenwerken met DrumbeatZ:
Wilt u een keer gebruik maken van onze diensten tijdens een straatoptreden of een concert, neem dan vrijblijvend een keer contact met ons op. Wellicht kunnen we voor elkaar iets betekenen. Samen muziek maken en samen genieten van muziek is immers een fantastisch iets. Wij horen van jullie!